|
vtiger The Honest Open Source CRM
|
| Previous topic :: Next topic |
| Author |
Message |
suertes
|
| Posted: Tue May 27, 2008 8:23 am Post subject: Przyciski Usuń, Qualify nie działaj |
|
|
Witam,
Jako nowy użytkownik vtigera zauważyłem następujący problem w polskim tłumaczeniu - nie działają przyciski i linki Usuń w żadnym z modułów, tzn. po ich kliknięciu nic się nie dzieje. Podobny problem dotyczy przycisku Qualify w Webmailu. Sprawdziłem, że w wersji demo polskiego tłumaczenia - vtiger.artcode.eu ten problem również występuje. Jeśli ktoś zna rozwiązanie, będę wdzięczny za podpowiedź.
Pozdrawiam,
Suertes |
|
| Back to top |
|
jagi
|
| Posted: Tue May 27, 2008 3:55 pm Post subject: Re: Przyciski Usuń, Qualify nie działaj&am |
|
|
znam problem - ale nie dokońca to jest tak - usuń dziala np jak wejdziesz w edycje - nie dziala w kolumnie tools na listach , ale tez nie na wszystkich, czasem usuwa zapis ale nie w modulach skojarzonych , bo brak jest sprawdzenia znacznika usuniecia w zaputaniu do bazy danych
jesli chcesz pomoc rozwiazac problem to -
1. sprawdz i napisz - dokladnie gdzie nie dziala tj, nazwa modulu i typ zapisu
2. sprawdz czy po przejsciu na wersje angielska ( wyloguj i zaloguj z ang) jest tak samo czy nie - nie wszystko to wina tlumaczenia ;P |
|
| Back to top |
|
adams
Guest
|
| Posted: Tue Jul 22, 2008 8:55 am Post subject: Re: Przyciski Usuń, Qualify nie działaj&am |
|
|
| Mam ten problem w module Klienci. W wersji angielskiej usuwa sie bez problemu. |
|
| Back to top |
|
rozaniec
Guest
|
| Posted: Fri Jul 25, 2008 12:49 pm Post subject: Re: Przyciski Usuń, Qualify nie działaj&am |
|
|
Miałem ten sam problem, rozwiązałem go w sposób dość brutalny. Ponnownie zainstalowałem Vtigera ale nie instalatorem ale samodzielnie skonfigurowałem pliki źródłowe. czyli od początku:
Wyeksportuj sobie bazę danych.
usuń Vtigera
Skonfiguruj serwer do wymagań Vtigera. czyli PHP, MYSQL itp.
wgraj pliki źródłowe (source) do pobrania stąd:
http://www.vtiger.com/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=57
zainstaluj Vtigera tak jak to robiłeś wcześniej
zaimportuj sobie baze danych
i gotowe
u mnie działa jak ta lala ;) |
|
| Back to top |
|
| |
|