| Previous topic :: Next topic |
| Author |
Message |
burbuzzi
|
| Posted: Fri Apr 04, 2008 4:58 pm Post subject: Ukrainian Language Pack 5.0.4 |
|
|
Вітаю шановне Українське ком'юніті.
Прошу глянути на першу збірку української локалізації системи VtigerCRM. Перекладено не все, так як перекладом займався я один. Переклад можна знайти на сторінці проекту http://forge.vtiger.com/projects/ukr-lang/.
Буду дуже вдячний за зауваження і тестування.
Можливий також розвиток перекладу мануалів (документації) в рамках проекту Української локалізації. Все буде залежати від активності і зацікавленості аудиторії. |
|
| Back to top |
|
kostigoff
|
| Posted: Tue Apr 08, 2008 6:24 am Post subject: Re: Ukrainian Language Pack 5.0.4 |
|
|
burbuzzi wrote: Вітаю шановне Українське ком'юніті.
Прошу глянути на першу збірку української локалізації системи VtigerCRM. Перекладено не все, так як перекладом займався я один. Переклад можна знайти на сторінці проекту http://forge.vtiger.com/projects/ukr-lang/.
Буду дуже вдячний за зауваження і тестування.
Можливий також розвиток перекладу мануалів (документації) в рамках проекту Української локалізації. Все буде залежати від активності і зацікавленості аудиторії.
I have placed link to Ukrainian pack from vtiger Russian page in international zone - may be it helps to find volunteers. |
|
| Back to top |
|
Divine
|
| Posted: Tue Nov 04, 2008 9:16 am Post subject: Re: Ukrainian Language Pack 5.0.4 |
|
|
| Євгеній, дуже вдячний за переклад! |
|
| Back to top |
|
burbuzzi
|
| Posted: Tue Nov 04, 2008 9:52 am Post subject: Re: Ukrainian Language Pack 5.0.4 |
|
|
Дякую за відгук.
А ще вдячніший був би за зауваження. Я також беру участь в перекладі на Російську мову, але там я працюю принаймні не один. А тут хотілось би з кимось скооперуватись в роботі.
Так що прошу бажаючих хто не проти допомогти. Переклад не є складним так як я в основному користуюсь модулем для перекладу і словником термінів, який сам вже склав.
Євген. |
|
| Back to top |
|
| |