| Previous topic :: Next topic |
| Author |
Message |
michlew
|
| Posted: Sun Aug 19, 2007 2:04 pm Post subject: czemu nie mozna dodac uzytkownika?! |
|
|
| Od razu zaznaczam, ze nie jestem informatykiem:-), program mi sie spodobal, zainstalowalem go na serwerze, dodalem spolszczenia, zaczelem konfiguracje. Wszystko szlo OK do momentu dodania uzytkownkow. Nie chce mi w zaden sposob ich zapamietac.... W Sugerze (testuje go rownolegle) takich problemow nie ma. Ale vtiger bardziej mi sie podoba i wolabm zostac przy nim. Moze mi ktos poradzic cos w przystepnym jezyku???? Z gory dziekuje. |
|
| Back to top |
|
acidsun
|
| Posted: Mon Aug 20, 2007 7:16 am Post subject: Re: czemu nie mozna dodac uzytkownika?! |
|
|
Dzialasz na php 4 ?
Jesli tak, jest to znany problem, ktory byl poruszany wiele razy na forum.
Moje rozwiazanie znajduje sie na forum ogolnym od wersji 5.0.3.
Pzdr. |
|
| Back to top |
|
michlew
|
| Posted: Mon Aug 20, 2007 4:02 pm Post subject: Re: czemu nie mozna dodac uzytkownika?! |
|
|
| Dzieki :-) Faktycznie mam chyba php4. Juz ide szukac. Szkoda, że nie podales linka... :-) pozdrawiam i jeszcze raz dzieki |
|
| Back to top |
|
janusz
Guest
|
| Posted: Sun Apr 13, 2008 6:45 pm Post subject: Re: czemu nie mozna dodac uzytkownika?! |
|
|
witam mam ten sam problem - nie moge dodac uzytkownika. mam wersje 5.0.4
gdy probuje dodac nowego uzytkownika wyskakuje mi okienko z napisalem "SUCCESS" - czyli chyba wszystko powinno byc ok, ale nie jest! gdy klikam na link "uzytkownicy" nie ma tam dodanego przezemnie uzytkownika.
Prosze o pomoc, jak moge rozwiazac ten problem.
Dodam jeszcze ze wszystko mam zainstalowane na wlasnym komputerze (serwer Apache i MySQL)
co do wypowiedzi uzytkownika "acidsun" - nie moglem znalezc rozwiazania ktore on przedstawil |
|
| Back to top |
|
jagi
Guest
|
| Posted: Sun May 18, 2008 7:58 pm Post subject: Re: czemu nie mozna dodac uzytkownika?! |
|
|
| Podaj wersje PHP i mySQL i vTigera |
|
| Back to top |
|
| |