vtiger Forum Index vtiger
The Honest Open Source CRM

upcoming activities na głównej stronie
Click here to go to the original topic

vtiger Forum Index -> Polish Forum
Previous topic :: Next topic  
Author Message
mateusz

Posted: Thu Jul 05, 2007 12:07 pm    Post subject: upcoming activities na głównej stronie  

Witam wszystkich,

wdrażam właśnie w swojej firmie vtiger. Jesteśmy z branży hotelowej i dostosowanie programu do naszych potrzeb nie bylo łatwe. Zmierzam do końcówki i zostawiłem sobie (tak chociaż myślałem, że duperele) na sam koniec. Niestety nie wiem co sie dzieje.

Ogółnie chodzi o to, że na HomePage wyśtwietlają się takie karteczki po prawej stronie z nadchodzącymi wydarzeniami (w polskim demo - "Dzisiejsze działania nie zrealizowane". W wersji angielskiej wszystko jest okej i ten napis się pojawia (oczywiście po angielsku), ale w polskiej wersji językowej znika mi to wszystko na górze i nie ma tak jak w demo tego napisu. Przejrzałem już plik .tpl ale nic tam nie znalazlem co to może powodować? Ktoś może miał podobną sytuację?
Back to top  
jagi

Posted: Thu Jul 05, 2007 1:33 pm    Post subject: Re: upcoming activities na głównej stronie  

http://forums.vtiger.com/viewtopic.php?t=14326
Back to top  
mateusz

Posted: Thu Jul 05, 2007 1:54 pm    Post subject: Re: upcoming activities na głównej stronie  

Ups:)

jakos przeoczylem a wertowalem forum w jedna i druga strone. Sorki i dzieki za szybka odpowiedz. Pozdrawiam
Back to top  

vtiger Forum Index -> Polish Forum
Page 1 of 1