| Previous topic :: Next topic |
| Author |
Message |
mateusz
|
| Posted: Thu Jul 05, 2007 12:07 pm Post subject: upcoming activities na głównej stronie |
|
|
Witam wszystkich,
wdrażam właśnie w swojej firmie vtiger. Jesteśmy z branży hotelowej i dostosowanie programu do naszych potrzeb nie bylo łatwe. Zmierzam do końcówki i zostawiłem sobie (tak chociaż myślałem, że duperele) na sam koniec. Niestety nie wiem co sie dzieje.
Ogółnie chodzi o to, że na HomePage wyśtwietlają się takie karteczki po prawej stronie z nadchodzącymi wydarzeniami (w polskim demo - "Dzisiejsze działania nie zrealizowane". W wersji angielskiej wszystko jest okej i ten napis się pojawia (oczywiście po angielsku), ale w polskiej wersji językowej znika mi to wszystko na górze i nie ma tak jak w demo tego napisu. Przejrzałem już plik .tpl ale nic tam nie znalazlem co to może powodować? Ktoś może miał podobną sytuację? |
|
| Back to top |
|
jagi
|
| Posted: Thu Jul 05, 2007 1:33 pm Post subject: Re: upcoming activities na głównej stronie |
|
|
| http://forums.vtiger.com/viewtopic.php?t=14326 |
|
| Back to top |
|
mateusz
|
| Posted: Thu Jul 05, 2007 1:54 pm Post subject: Re: upcoming activities na głównej stronie |
|
|
Ups:)
jakos przeoczylem a wertowalem forum w jedna i druga strone. Sorki i dzieki za szybka odpowiedz. Pozdrawiam |
|
| Back to top |
|
| |